Ethereum-pohjainen DeFi-merkki YFI ylittää Bitcoin-hinnan tullakseen maailman kalleimmaksi salaustekijiksi

yEarn Finance -merkki YFI on korvannut salausvaluuttakuninkaan hinnan maailman arvokkaimmaksi omaisuuseräksi. CoinMarketCap-tietojen mukaan YFI on saanut peräti 46,27 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana yli 15 000 dollarin arvosta.

YFI: n hinta on ollut pysähtymättömässä nousussa hajautetun rahoituksen (DeFi) kasvavan kysynnän ansiosta.

Yhden YFI: n hinta on nyt kalliimpi kuin yhden BTC

Kaikki silmät ovat viime aikoina yEarn-rahoitustunnuksella YFI. Sen jälkeen kun se on käynnistänyt kehittäjän Andre Cronje heinäkuun lopulla, altcoinin hinta on jatkanut nousuaan kaikkien aikojen korkeimpaan huipulle. Vaikka YFI aloitti kaupankäynnin noin 32 dollarilla, YFI on sittemmin räjähtää yli 32 000% nykyiseen hintaan 15 457,57 dollaria. Sitä vastoin bitcoinin arvo on noin 11 863 dollaria lehdistöaikana. Vertailuindeksin valuuttakurssi laski äskettäin alle 12 000 dollaria sen jälkeen, kun kilpailut olivat vain 12 500 dollaria.

Erityisesti yEarn Finance on ensimmäinen projekti, joka on rakennettu ethereum-lohkoketjuun antamaan täydellinen hallinto hallintoon merkkien haltijoille. Lisäksi tokenilla ei ole ennakkomainoksia eikä allokointia perustajalle – joten se on melkein yhtä hajautettu kuin bitcoin.

YFI: n hinta on noussut samanaikaisesti yEarn Finance -protokollaan lukitun kokonaisarvon kanssa. Tällä hetkellä ainakin 684,6 miljoonaa dollaria on lukittu DeFi-protokollaan, DeFi Pulsen tiedot paljastavat.

Mutta vielä mielenkiintoisempaa YFI: n meteorisen nousun suhteen on se, että projektin takana oleva tiimi on nimittänyt sitä avoimesti ”täysin arvottomaksi 0 tarjontamerkiksi” ja “0 taloudellista arvoa”.

Mitä tulee seuraavaksi YFI: lle?

Vaikka YFI: n hinta on nyt selvästi yli 15 400 dollaria, sen markkinakatto pysyy edelleen noin 467 miljoonalla dollarilla. Jokin arvaus onko omaisuuserän hinta jatkuva ampuminen.

Vaikka jotkut analyytikot uskovat, että omaisuuserä saattaa johtua korjauksesta lähitulevaisuudessa, toiset odottavat sen nousun jatkuvan – sellaisena, että YFI saattaa tulla jopa kalliimmaksi kuin kaksi BTC: tä .