Bitcoin-prisförutsägelse: BTC / USD är relativt stabil över 10 700 dollar, kan återuppta upptrenden

Efter den senaste baissimpulsen den 3 september ligger BTC / USD i intervallet mellan $ 10 000 och $ 11 000. Bitcoin-priset är ännu inte att bryta dessa intervallbundna nivåer under de senaste tre veckorna. För närvarande ligger BTC i ett tätt intervall mellan 10 620 $ och 10 800 $.

BTC / USD – Dagligt diagram

Sedan den 24 september handlar Bitcoin i ett tätt intervall efter det senaste uppåtgående flyttet till tidigare toppar. Tjurarna har testat motståndet på 10 800 dollar vid fyra tillfällen för att bryta det, medan björnarna har testat 10 620 dollar vid två tillfällen för att bryta det. Det aktuella motståndet kan lätt brytas om The News Spy gör en stark studs inom ett tätt intervall. En stark studs kommer att driva priset för att bryta motståndet på 10 800 $ och momentum kommer att sträcka sig för att testa om eller bryta 11 000 $. BTC kommer att återuppta momentum om priset bryter motståndet på 11 000 $ och momentet upprätthålls över det. Men om priset bryter det nuvarande stödet till 10 620 $ kommer myntet att sjunka kraftigt till 10 260 $. Under tiden fortsätter sidled att dröja kvar om nyckelnivåerna förblir obrutna.

Bitcoin är „Just One Big Ponzi Scheme“ av Dave Portnoy

Dave Portnoy är en populär berömd dagshandlare och grundare av Barstool Sports. Enligt rapporterna att han köpte $ 1,25 miljoner dollar i Bitcoin även om han trodde att det var ”bara ett stort Ponzi-system”. Portnoy gjorde ett kategoriskt uttalande om kryptohandel som: „Du kommer in och du behöver bara inte vara den som håller påsen.“ Han började handla Bitcoin-marknaden (BTC) i mitten av augusti, efter sin diskussion med miljardären Winklevoss tvillingar.

Dave Portnoy har dock en dålig upplevelse när hans Chainlink-investering drabbades kraftigt, då Portnoy tillkännagav sitt tillbakadragande från kryptoinvesteringar. Efter att den berömda näringsidkaren drog ut sa han till sig själv: ”Jag kommer tillbaka till Bitcoin. Jag vet inte när, sa han. „Jag har inte mycket vätska egentligen – allt är investerat“, rekommenderade Pompliano Portnoy att när han kommer tillbaka, snarare än att handla, borde han hålla Bitcoin till slutet av nästa år: