Bitcoin forbliver over $ 23.000

Fredag ​​den 18. december fortsætter prisen på bitcoin (EXANTE: Bitcoin) med at erobre nye højder. Fra pressetiden handles den største kryptokurrency efter markedsværdi til $ 23.056,35 (+ 4,08%). Abonner på vores Telegram-kanal for at holde dig opdateret om de seneste krypto- og blockchain-nyheder. exante.eu/trade-diagram for handelsparret USD / BTC fra EXANTE Ethereum er for sin del steget op til $ 643,98 (+ 0,14%), mens XRP er steget med 5,94% og handler nu til $ 0,591. Den samlede markedsværdi for kryptokurrency er over $ 652 mia.

FxPros team af analytikere siger, at Grådigheds- og frygtindekset er vokset i løbet af den sidste dag med yderligere 3 point op til 95 og forbliver i tilstanden „ekstrem grådighed“, selvom det ser ud til, at deltagerne på kryptomarkedet ikke er bekymrede for tekniske indikatorer. .

„Den eneste vigtige betingelse i øjeblikket for at forblive optimistisk er at komme over den kritiske runde værdi, som har en alvorlig psykologisk indvirkning på detailinvestorer,“ tilføjer analytikerne. I mellemtiden advarede Coinbase CEO, Brian Armstrong, potentielle bitcoin (EXANTE: Bitcoin) investorer over uhyrlige økonomiske beslutninger baseret på BTCs prisstigning.

Armstrong understreger, at brugerne først skal konsultere finansielle rådgivere „for bedre at forstå de risici, der er forbundet med investering i kryptokurver.“ Hvis du leder efter en krypto-handelsplatform til handel med dine aktiver, skal du besøge Gozo.pro, en sikker og pålidelig udveksling.